Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

İnternette Ucuz Kitap ?



Kitaba aslında çok para veren bir insan sayılmam. Hem bütçe hemde istediğiniz kitabı bulamıyorsunuz (Denizli'de). Sonra istedigim kitapları netten almaya başladım . Önceleri pahalıdan alıyormuşumki İmge Kitabevinin Kelepir sistemini gördüm . Görmek ki ne görmek. benim çok aradığım kitaplar burada sigaradan bile Daha ucuz. Ve çok hızlı işleyen bir sistem . 2 Gün içinde kitaplar kutulu bir şekilde elime ulaştı. Sizde öğrenin istedim :)

Üniversite Kayıt İlk Günü Ve "Gülümseme"ler..


Aslında Burdur / Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulunu bilerek yazdım. İstediğim bölümmüydü belki. Ama biraz hedeften saparak yazmıştım burayı. Gidincede çok birşey beklemiyordum. Belkide kendimle biraz daha fazla zaman geçirmekten biraz daha kendimi sorgulamak daha fazla olacaktı bunun bilinciydeydim. Yazdım ilk tercihe belliydi zaten . Ve gittik..

İlk gün 4 saat kadar yolculuk sonra vardım ilçeye aslında beklediğim birşeyde yoktu ama o küçük ilçe bayağı büyük gelmişti bana. İlk giderken insanları izliyor devamlı gözlemliyordum ne yaptıklarına anlam vermeye çalısıyordum. Ve okula vardım bi 15-20 dakika geçikme ile kapılar açıldı .