Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

Hikmet Tolunay Ve Hocalar ...

Aslında küçük şirin gibi görünen bir okul. Hocalardan pek memnun olmasak da öğrenci milleti diyeceksiniz ama idare eder. En azından bu dönem için bırakmamak için ellerinden gelenleri yaptıklarını gördüm. Hocaları bir kaç cümle ile özetlemeye çalışacağım ... Bunu okuyunca önce kızacaklar belki ama bilmem "ayna'nın suçu" ne . Elçiye zeval olunmaz diyerekten geçiş yapıyoruz :D ....

İlk kimden başlasam diyorum :) karar veremiyorum alttan sırf Dgs için aldığım derslerin hocalarından başlıyayım en iyisi.

Hakan Acar ... Pek tanımam çok konuşmam olmadı ama sınavları bayagı kolay. Genelde kızlara yüz verir..

İlkay Nuhtu Kaleli .. Şeker gibi hoca ama kızdırmaya gelmez...

Mehmet Ali Yöntem  Okulda belkide hababamdan kalma bir hoca. Sadece ders ders ders (arada ergenekon diye dalıveriyor ama). Not konusundada haksızlık yaptığı şu ana kadar görülmemiştir.

Muzaffer Mutlu  BU dönem bazen çok sıkıldığımız hocalardan biriydi ama nitekim birçok şey kazandırdı. yeri geldiğinde esprisinide yaptı öğrenciyide dinledi ...Sanırım ilk görüşte bazen korkutuyor :)

Mustafa Mürsel Eskici .. Ders dışında tüm konularda çok aktif bir hoca . Aslında okul filan değilde danışmanlık filan diye bir işe girse daha çok kazanır :)... Hakkını yememek lazım bu dönem notları kırmadı kimsenin. bazılarına soruları verdiği söylentisi çıksada inanmayın :=) kesin vermiştir.

Muharrem Gürkaynak aslında dersleri iyi anlatıyordu ama biraz sınıf katılmıyordu. Yada dersin niteliği yüzünden katılamıyordu . Kötü hoca değildi ama biz kötü bir sınıftık .

Osman Akın Derslerde kendi prensiplerinden şaşmamaya çalışıyor bazen biraz sert oluyor ama o kadarda olsun .  Son sınav kolay olsada problemlerle pek ilgilenmedi...

Hakan Kırbaş : Okulda en sıkıldığımız ders sanırım buydu. Hoca sadece okuyup geçiyordu . Oku oku nereye kadar hoca ... biraz öğrencileri de derste görmek  lazım .

Halil İbrahim Demir : Bu sene evleneceğinden sanırım sınavları çok kolaydı. Derste dersi anlamadım hocam diyen birine Çık dışarı diyecek kadar ters  bir hoca. Pek geneldede benim dediğim neyse odur sizene ulayn da diyebilecek hocamızdır .

Hasan Erdoğan Dersleri sıkıcı geçer. Aslında öğrencileri derse aktif katılımını ister ama biraz bunu ilkokul çocugu gibi davranıyor öğrencilere ... birazda derste ara verse çok süper olacak . Sınavlarda pek zorlamaz  örencilerini.

:) ne diyeyim !

0 yorum var:

Yorum Gönder

Yazıya yorumunu yap ;