Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

Twitter takipçi sayısını kolayca arttırmak

Twitter denen mikroblog sistemi hala türkiyede tam anlamıyla anlaşılmış değil en azından bir facebook kadar  olmasada artık giderek facebookun yerini almaya başladı. En azından benim içinde bu böyle oldu.

Herkes twitterda takipçi sayısı arttırmanın derdinde. Ama bunu yaparken hile kullananlarda var . Bilmeliler ki yaptıkları hileler den sonra o takipçi sayısı evereste çıkmış gibi aşağı doğru yuvarlanacaktır. Bir süre sonra gene yapayalnız kalmanız  içten bile değil :)


Adımlar halinde anlatmayı düşünüyordum ama yazıya devam edeyim.

Öncelikle takip edeceğiniz insanları doğru seçin. Boş insanları okunmayak insanları takip etmeyin . Siz birini takip ederseniz onunda sizi takip etme olasılığı yüksektir. İlginç olun aslında twitterin anahtarı bu. Herkesin baktığı yerden değilde olaylara farklı açılardan yaklaşın İletişime açık olun insanlara yazın. Onlar takip etsenizde etmesenizde sizin onu takip ettiğinizi görmek onları mutlu edecektir. Retweet edilmesi olasılığı yüksek mesajlar yazın. Ne kadar cok retweet o kadar geri dönüş demektir.Arada tt listesine göz atın. Tt olan konularla ilgili farklı ilginç yaklaşımlarınız varsa o hastag ile paylaşın ve sürekli olun. Gerisi gelecektir...

Bu arada Twitterda @bomema ile beni takip edebilirsiniz :)

0 yorum var:

Yorum Gönder

Yazıya yorumunu yap ;