Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

Android İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları

Android işletim sistemli bir telefona Motorola Atrix ile geçiş yaptım. Herşey tatmin etti denebilir . Ancak üründe fotoğraf kalitesi bir beni memnun edemedi. Ancak çeşitli uygulamalarla telefonunuzun kamerasını biraz daha iyileştirme veya efekt vs. uygulayarak telefon kamerasına can verebilirsiniz. Şimdi size kullanabileceğiniz en iyi uygulamaları tanıtıp apk linklerini de beraber vereceğim.
Gerçekten genelde android telefonlarda stok romlarda ( fabrika romları) gelen kamera uygulamaları yetersiz kalıyor . Bu programlara bir bakalım. Hepside telefonunuza birer zenginlik katacaklardır .


Öncelik Sırasına göre ;

1- Vignette 

Öncelikle en büyük artısı gerçekten hız. Çok hızlı şekilde fokus yapıp çekim yapabiliyorsunuz. Çektiğiniz Resimleri direkt olarak sosyal ağlarda paylaşabilir , resime 10x kadar zoom yapabilirsiniz.

Arka arkaya çekimlerde yapabilirsiniz . Gerçekten denediğim onlarca program içinde en iyisi bu diyebilirim .  Kullanırken bir çok seçenek var. Gece çekimlerinde daha net görüntüler yakalayabilirsiniz.
Uygulamanın Market Linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.neilandtheresa.NewVignette&hl=tr 2,88 $

Uygulama Apk Dosyası (ücretsiz ) : http://www37.zippyshare.com/v/98717904/file.html

2- Photaf 360 

Gerçekten genelde android telefonlarda stok romlarda ( fabrika romları) gelen kamera uygulamaları yetersiz kalıyor . Bu program adından da anlaşılacağı gibi  360 derece panaroma fotograflar çekmenize yarıyor , ekranda fotografları birleşme noktalarını kendisi bulup fotografı net çekmenizi sağlıyor. Alışmak zaman alabilir. Ancak gerçekten çok güzel bir uygulama .

Uygulamanın Market Linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=obg1.PhotafPro
3- FxCamera

Fx kamera kullanarak fotograflarınız efektli çekebilir yada telefonunuzda kayıtlı herhangi bir fotografa balıkgözü , yansıma , oyuncak gibi renk ve efektler vererek keyifli fotograflar çıkarabilirsiniz. Resimleri direkt  Facebook ve Twitter üzerinde paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın Market Linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=ymst.android.fxcamera

0 yorum var:

Yorum Gönder

Yazıya yorumunu yap ;