Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

Nedir Bu Zabıtalardan Çektiğimiz

Bir ara polisin orantısız güç kulanması gündemdeydi . Polislerin özlük hakları fln derken olay kapanıp gitti. Ne orantısı bozulmuş polis nede amirleri yargılandı. Olan dayağı yiyen işçiye, emekçiye insanımıza oldu.


Şimdide zabıta dehşeti hortladı yoksa medya yüzünemi çıktı nedir?

Zabıtaların geçmişte işledikleri suçlar pekte küçümsenecek deil. Onlarca ölümlü olayda zabıtaların kulandığı orantısız güç var. Geçenlerde Keçiören’de bi Büfecinin dövülmesiyle birlikte işler gittikçe çığrından çıktı. Hadi diyelim bunlar hani görev dışı yaptı bunu . Ya belediye başkanı olan zatın dediklerini duyunca güleyimmi küfür mü edeyim şaşırdım. Akpli başkan bunun chp komplosu olduğunu söylüyor .

Hadi gülün izin verdim …Gülmemek elde değil. Kamera kayıtları fln olmasa hadi öyle oldu fln demek isterimde bu adam ne dediğini bilmiyor heralde. Bazı Zabıtaların tüm yurtta orantıları bozulmuş galiba. Bunların kesinlikle psikolojin tedavi görmeleri gerek.
Geçenlerde de istanbulda bi işportacıyı onlarca zabıtanın yerde dövmesi haber olmuştu . Sonra buna tepki gösteren insanlarıda dövmüşlerdi demirlerle sopalarla …
Ey Zabıtalar İnsanlıktan Çıktınız.. Bari Hayvanlardan örnek alın …

0 yorum var:

Yorum Gönder

Yazıya yorumunu yap ;