Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

aklımda sen varsın ...

Çarşamba, Mart 21, 2012 Yazar: ters LALE... , Yorum yok

Kayıp Sayıyorum: ha bugün, ha yarın... Ha bugün, ha yarın...
 Neyle avutayım kendimi Bilmiyorum, bilmiyorum, bilmiyorum
 Uykularım kaçıyor Kaçıyor, uyuyamıyorum Kulak vermiyor yüreğime Dinlemiyor; köpürmüş, taşıyor...
 Dışarda bahar Aklımda sen varsın

Hızlıal vs HepsiBurada karşılaştırması

Pazartesi, Mart 19, 2012 Yazar: ters LALE... , , , Yorum yok
Türkiyede genel olarak alışveriş sitesi deyince benim aklıma öncelikle gelenler Hızlıal.com ve Hepsiburada.com'dur. Her iki sitede milyonlarca satış yapmışlardır bu günlere kadar. Bende her iki alışveriş sitesinde yaşadığım deneyimleri size aktarayım.

Aslında internetten alışveriş yapanlar için önemli olan şey hız, güven ve zamanında destek hizmetidir. Bende bu kriterler üzerinde durarak ve biraz daha açarak bu iki alışveriş sitesinin artı ve eksi yönleriyle beraber yazacağım.

Artık olmuyor yaşayamıyorum ...

Pazar, Mart 18, 2012 Yazar: ters LALE... , , , Yorum yok
Sensiz yapamıyorum bir tanem. Seni çok ama çok özlüyorum.. Ne desem ne anlatsam boş.
Gittiğinden beri yokluğun artık dayanılmaz bir hal aldı. Şu an senden bir ses, bir tek kelime duymak için dünyaları verirdim. Her telefon çalışında, her gelen sms , her mailde bile öylesine heyecanlanıyorum ki. Sonrası tabii hayal kırıklığı.

Ne kadar zormuş sensiz olmak. Ne kadar zormuş sensiz yaşamak. Artık tükendiğimi hissediyorum. Ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Sabırsızlık ...

Perşembe, Mart 15, 2012 Yazar: ters LALE... Yorum yok
İnsan beklerken birşeyleri yaklaşırken birşeylere heyecanlanır elinden ne yapacağını bile bilemez bir an. Elde herşeyden önce tüketilebilecek belki de o vardır. Ondandır bu sabırsızlığım ... Hep sabırsız olacağım ne kadar çatlayacak duruma gelsede .. sabırsız olacağım . 

her 'an' beni hatırla ...

Perşembe, Mart 15, 2012 Yazar: ters LALE... , , , Yorum yok
Elimi tutardın, gözlerime bakardın, öyle dalıp giderdim senin gözlerine ben… Gözlerini Kaçırırdın benden hep. Nefes bile almaya çekinirdim çou zaman . Ki zaten; sana sarılıp da kokunu içime çektiğim zaman nefes nefese kalır konuşamayacak hale gelirdim. Çok özledim seni. Çok özledim gülümsemeni. Şimdi gene gülümsediğini görüyorum ara sıra, ama bana değil başkalarına. Ben herkesten farklı olduğumuzu düşünürken sen herkesle aynı kefeye koymuşsun bizi oysa. Öylesine biriymişim senin için, hiç konuşmadan yan yana bile mutlu olabildiğimiz günler geride kalmış çoktan. Ben seni gücümün son damlasına kadar sevmeye hiç çekinmezken, söylesene benim kadar sevmekten niye korktun beni? İlk başta kaçmıştım hep… Çekinmiştim çünkü. Tekrar sevmekten, bağlanmaktan çekinmiştim. Benim aşkla ilgili acı verici anılarım vardı, senin de o anıların bir parçası olmanı istememiştim. Uzaktan uzaktan, sadece bakışarak, hiç dokunmadan özlemeyi; kazanmadan kaybetmeyi tercih etmiştim. Sonra dayanamadım. Koştum sarıldım sana. Sonunun bu kadar kötü olacağını bilmeden sarıldım. Sımsıkı sarıldım. Sana sarılırken sanki hayata sarıldım. Ve ben uzun zamandır küstüğüm her şeyle yeniden barıştım. Korkmadım artık sevmekten, güvenebileceğim birini bulmuştum çünkü.