Olmayan Rüzgarda Uçurtmasını kaybeden adam !

İnternetten YGS - Kpss Tercihi Yapmak

Arkadaşlar öss geldi geçti . Ek yerleştirme yapılacak. Bu çarşamba günü başlıyor. Bunun için internetten tercih yapacak arkadaşlara yardımcı olaluım diye internette nasıl yaparız onu . İŞte bizde onu resimlerle anlatacaz.Resimleri Büyütmek İçin üzerlerine Tıklayalım Arkadaşlar.


Öncelikle http://www.ais.osym.gov.tr Adresine giriş yapıyoruz. Oradan Tc Kimlik numarası ve şifresi olanlar biliyorlar zaten giriş yapabilirler .




Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz.


Evet sisteme giriş yaptık. Oradan 2008 ösys Tercih seçip giriş yapıyoruz.
(Önemli nokta :) orada ek yerleştyirmede yazxabilir daha onun için klavuz gelmediği için sanırım gene bu sekilde olur) ona dikkat edelim. Seçip tamam deyip devam ediyoruz.


Geldik son alana burada tercihleri giriyoruz bişz girdiğimiz için :) o şık yok oraya gelincede bi sorun olursa bildirin zaten oradada açıklamalar mevcut.

1 yorum:

  1. ben tercihlerimi girdim ve liste halinde görünüyor başarılya bildirilmiştir diyor? ama başarıyla kabul edilmiştir demiyor? bi yanlışlık yoktur değil mi?? yani sizin en son göstermiş oladuğunuz resim ve tercih sıralamam duruyor...

    YanıtlaSil

Yazıya yorumunu yap ;